Caroline Larnicol-Svensson årets idrottsledare 2022

Varje år delar RF-SISU Skåne ut priser till personer, föreningar och lag som gjort bra insatser under året som gått. Priserna delas ut i fyra klasser: Årets idrottsförening, Årets idrottsledare, Årets idrottsfunktionär och Årets idrottare.

Sidan uppdaterades: 17 maj 2023

Vi passade på att ta en pratstund med Caroline via Teams, hör gärna vad hon har att säga. Caroline har ett stort ledarhjärta och är en väldigt viktig kugge i sin förening Crocodiles HBG Cheerleading. Idag gartulerar vi Caroline till Årets Idrottdledare 2022.
Stort grattis!

Så här löd motiveringen:

Caroline blev huvudcoach i sin förening vid 18 års ålder. Som inspirationskälla får hon barn och ungdomar från 5 till 18 år att ha roligt. Hon är väldigt målinriktad och duktig för att få barnen att utveckla sig till sitt bästa jag.

Tack vare hennes insatser har föreningen inte förlorat deltagare under pandemin. Hon designar tävlingsdräkter och t-shirts till sina cheers så alla känner att de tillhör ”familjen”. Och använder olika sociala medier för att få nya medlemmar att prova på cheerleadingen.

Dessutom vet hon hur man får föräldrarna att engagera sig, hon sprider glädje och inspirerar medlemmar till rörelse och glamour. Hon är med i styrelsen och använder en stor del av sin fritid att få varje barn att känna sig unik.

Se gärna intervjun nedan

Sidan publicerades: 17 maj 2023